Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ : ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ


Την απόλυτη συγκέντρωση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ζήτησε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Πρέπει να διεκδικήσουμε την εκτός έδρας νίκη ώστε να μπούμε και πάλι σε τροχιά υψηλών θέσεων στο πρωτάθλημα. Πλέον απομένει λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Εμείς πρέπει να καταβάλουμε υπερπροσπάθεια με έναν δυνατό αντίπαλο. Θα πρέπει να υιοθετήσουμε ειδική νοοτροπία, γιατί είμαστε στα όρια μας σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές.Η ομάδα θα πρέπει να έχει νικηφόρα νοοτροπία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση. Η ομάδα χρειάζεται ώθηση ώστε να ξεκινήσει θετικά τον επόμενο γύρο.Αυτό πρέπει να γίνεται προοδευτικά και όχι επειδή υπάρχουν ανάγκες στην ομάδα να ρισκάρουμε την υγεία του αθλητή μας.
Το μυαλό όλων πρέπει να είναι στραμμένο εκεί. Ίσως εγώ να θέλω να σκέφτομαι λίγο πιο μακριά γιατί αυτή είναι η δουλειά μου σαν προπονητής, πρέπει να κάνω σκέψεις για κάποιες αγωνιστικές γραμμές και πως θα στελεχωθούν. Οι υπόλοιποι όμως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο που αυτή την αγωνιστική είναι ο Ολυμπιακός Βόλου».
Ο τεχνικός του ΑΡΗ ρωτήθηκε για το αν υπολογίζει για την συνέχεια τους Φαμπιάνο και Ναφτί σημειώνοντας: «Ο Φαμπιάνο δεν προπονείται πλέον μαζί μας, είναι ξένο σώμα αφού η διοίκηση εκμεταλλεύτηκε ένα όρο στο συμβόλαιό του και πλέον δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο Ναφτί είναι παίκτης της ομάδας, προπονείται κανονικά  και δεν θα ασχοληθώ με τις φημολογίες. Όσο για πιθανές αποχωρήσεις, σήμερα τους υπολογίζουμε όλους τους παίκτες υποχρεωτικά και στην τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις. Ακόμη τα πράγματα είναι πολύ οριακά καθώς έχουμε πρόβλημα ακόμη και να βγάλουμε την αποστολή. Πάντα όμως και παντού ο στόχος είναι η επιτυχία».