Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΧΛΑ

Απάντηση... συσπείρωσης από την ΠΑΕ ΟΦΗ, με σκληρή ανακοίνωση στην οποία εντόπισε "εχθρούς" μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.Είναι φανερό ότι η διοίκηση της ομάδας της Κρήτης, παρασύρεται σε "δύσβατα" μονοπάτια.
Κάνει λόγο για πόλεμο που επιχειρείται από "κάποιους", ενώ απόλυτα σωστά υπερασπίζεται το υπάρχον έμψυχο υλικό και φυσικά τον Νίκο Αναστόπουλο. Σαφώς και η ήττα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και στην ΠΑΕ ΟΦΗ θα πρέπει, πρώτοι εκείνοι να μάθουν να τη διαχειρίζονται. Τα δημοσιεύματα για τις προσφυγές και τα οικονομικά προβλήματα είδαν το φως της δημοσιότητας, έκαναν έξαλλο τον Νίκο Μαχλά. Και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ τονίζονται τα εξής:
"Ο πόλεμος που κάποιοι για δικούς τους λόγους έχουν στήσει σε βάρος του ΟΦΗ, εμφανίσθηκε πλουσιοπάροχα, μετά την ήττα της ομάδας μας από τον Εθνικό Π. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι και η ήττα είναι στο ποδόσφαιρο.
Οι παίκτες που φορούν την φανέλα του ΟΦΗ, ανήκουν στην ομάδα μας γιατί το αξίζουν. Είναι αυτοί που πέτυχαν το σημαντικό ρεκόρ για όλες τις κατηγορίες με 6 συνεχόμενες νίκες και είναι αυτοί που θα υλοποιήσουν το στόχο που έχουμε θέση. Είτε αρέσει σε ορισμένους, είτε όχι, διοίκηση, προπονητής, παίκτες, φίλαθλοι είμαστε ενωμένοι με μοναδικό σκοπό να υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε επιλέξει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ δεν περίμενει από κανέναν τρίτο, άσχετο με την πραγματικότητα να υποδείξει τι πρέπει να γίνει.
Η διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται ο ΟΦΗ και φροντίζει με έργα και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Τις αστείες ελεγχόμενες αναφορές που βλεπουν το φως της δημοσιότητας τις επιστρέφουμε στους εμπνευστές τους. Δυστυχώς γι' αυτούς ο ΟΦΗ διαθέτει προπονητή, παίκτες με μεγάλη ψυχή και στους αγωνιστικούς χώρους θα πάρουν την απάντηση που θέλουν".