Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ


Θέμα ωρών είναι –σύμφωνα με πληροφορίες του VOLOSFC.BLOGSPOT.COM η ανακοίνωση του διαζυγίου της Ίντερ με τον Ράφα Μπενίτεθ. Παρά τα όσα υποστηρίζουν οι διοικούντες την ιταλική ομάδα, ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί, ουσιαστικά, παρελθόν από τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς οι διαδικασίες για την αποδέσμευσή του έχουν κινηθεί εδώ και ώρες...

Ήδη, από το απόγευμα οι πληροφορίες έφερναν τον Μάσιμο Μοράτι να έχει προχωρήσει σε επαφές για τον νέο τεχνικό της ομάδας και συγκεκριμένα με τον Λεονάρντο.

Η “Tuttosport” –μάλιστα- υποστήριζε ότι ο ιδιοκτήτης της Ίντερ έδωσε τα χέρια με τον βραζιλιάνο τεχνικό ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε καθίσει στο «τιμόνι» της Μίλαν. Όμως οι ατάκες αυτές του Μάσιμο Μοράτι εκτιμάται ότι πρόκειται απλώς για προσπάθεια να κερδίσει χρόνο.

Ηδη, οι πληροφορίες για την αποδέσμευση του Μπενίτεθ έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Αρκετές ιστοσελίδες -όπως αυτή του "Skysports"- μεταφέρουν την εκτίμηση-είδηση ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η αποδέσμευση του Ισπανού από την Ίντερ.