Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Με κυριακατικό στοιχηματικό οδηγό μας.....τον Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

*** Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στο εντυπωσιακό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έμεινε όρθιος στο Αγρίνιο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι. Εχασε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μένει ικανοποιημένος από το τελικό 2-2 από τη στιγμή που μία ώρα έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα.

«Δυστυχώς τα ανθρώπινα λάθη εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Γιώργου Χριστοβασίλη. «Αποδείξαμε πως δικαιούμαστε μια θέση στη Σουπερλίγκα, στόχος μας είναι να μη γίνουμε ομάδα ασανσέρ. Ομως δεν θα έχουμε καταφέρει τίποτα αν δεν νικήσουμε την Κέρκυρα» αποτίμησε ο Στεφάν Ντεμόλ δίνοντας και το σύνθημα για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τους Φαίακες.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν την Παρασκευή όταν η πειθαρχική επιτροπή της Σουπερλίγκα αθώωσε τον ΠΑΣ και τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. «Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη κι επιβεβαιώθηκα. Το όνομά μου ανακατεύτηκε εν αγνοία μου και βρέθηκα κατηγορούμενος σε μια υπόθεση, που κατ’ επανάληψη ζημίωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα» ήταν η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά παραμένει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Φεγκρούς (2/0), τελικά δεν τα κατάφερε ο Βάντερσον (2/0), που έμεινε εκτός αποστολής. Λύθηκε το συμβόλαιο του Παραγουανού στόπερ Χουντ.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κηπουρός - Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα - Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου - Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα - Μπακαγιόκο



EKTIMHΣΗ ΤΟΥ VOLOSFC.COM : Σε ανοδική πορεία ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μπροστά του έχει ένα από τα παιχνίδια που σηματοδοτούν παραμονή. Σε κακά χάλια η Κέρκυρα, φαινομενική η συσπείρωση μετά την πρόσκαιρη παραμονή του Μπάντοβιτς. Δίκαιος ο άσος στο +1,70.