Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Στείλτε τouς στο Δελφινάριο!!!

Με αποφάσεις που παραβιάζουν νόμους και κανονισμούς το ποδόσφαιρο επιχειρεί να κλείσει άρον – άρον όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις και να βάλει ένα βίαιο και άδοξο τέλος στη διαδικασία της «κάθαρσης».

Η παράνομη απόφαση της Super League να αυξήσει τις ομάδες σε 18 για να βολευτούν όλοι και να μην διαμαρτύρεται κανείς μπορεί να συνδυαστεί με τη σκανδαλώδη απόφαση αθώωσης του Λεβαδειακού για "στημένο" περυσινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Οι διώξεις προς τις ομάδες θα σταματήσουν παρότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια από την UEFA και την εισαγγελία που δεν αγγίχτηκαν και οι ομάδες που έχουν προσφύγει στην Εφέσεων -με εξαίρεση ίσως τον Αγροτικό Αστέρα - αναμένεται να αθωωθούν.

Στο πλαίσιο της απόφασης να κλείσουν οι υποθέσεις που αφορούν το σκάνδαλο των στημένων, να τερματίσουν οι δικαστικές εκκρεμότητες και να αρχίσουν και οι υπόλοιπες διοργανώσεις εντάσσεται και η απροθυμία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου, να ασκήσει έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης της Φούτμπολ Λιγκ για τον Λεβαδειακό, η οποία βασίζεται σε σκεπτικό που βρίθει ανακριβειών και αλλοιώνει την πραγματικότητα.

Η απόφαση του κ. Φάκου είναι ειλημμένη. Ο Λεβαδειακός μένει ατιμώρητος, βγαίνει καθαρός και κατά συνέπεια το έργο της κάθαρσης και σε αυτήν την περίπτωση ολοκλήρωνεται, αφού μάλλον λειτούργησε ως καθαρτήριο όσων είχαν εμπλοκή στο σκάνδαλο των "στημένων" παρά ως διαδικασία εξύγιανσης...