Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο Κάρολ "μπλόκαρε" τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Την πρώτη του, εντός έδρας, γκέλα στο πρωτάθλημα έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ και έμεινε στο 0-0, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην κορυφή. Σούπερ απόδοση του Κάρολ, που κατέβασε ρολά...

Ό,τι είχε να επιδείξει το παιχνίδι έγινε κατά κύριο λόγο στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει το πάνω χέρι και να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Στο 17' ο Φωτάκης έπιασε το σουτ για να αποκρούσε σε κόρνερ ο Κάρολ ενώ στο 26' ο Κάρολ είπε "όχι" και στον Γκαρσία που έπιασε το σουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μάντζιος έβγαλε τον Παπουλή τετ-α-τετ με τον Χαλκιά για να αποκρούσει ο τελευταίος σε κόρνερ ενώ στο 44' ήταν η σειρά του Βιεϊρίνια να δει τον Κάρολ να αποκρούει το σουτ που έπιασε μέσα από την περιοχή ενώ απέναντι στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ σταμάτησε και η ευκαιρία του Ίβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο καλό με το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να θέλει να απειλήσει αλλά να σταματάει πάνω στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ. Στις καθυστερήσεις μάλιστα, ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να φύγει και νικητής.
Ο Μάντζιος έγινε κάτοχος της μπάλας έχοντας πολύ χώρο μπροστά του αλλά ο Χαλκιάς μπλόκαρε το σουτ που έκανε με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34' λ.τ. Αρίας), Ιβιτς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (72' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ (65' Σουμπίνιο), Βερόν (67' Ρόβας), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς (87' Σόουζα), Μάντζιος.

Διαιτητές: Τριτσώνης (Αθηνών)
 
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)