Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑ 4.000 ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ 2-1 , ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ

Ο μόνος που ξέφυγε από την μετριότητα στο χθέσινο φιλικό παιχνίδι ήταν ο Ζόλταν Σέλεζι και ο Νόε Ακόστα Ριβέρα .

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια έδειξε πολύ καλά στοιχεία κατά διαστήματα, όμως είχε και αρκετές στιγμές «κοιλιά» στην απόδοσή της.

Στα αγωνιστικά ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε το 4-2-3-1 παρατάσσοντας τον Ρόκα κάτω από τα δοκάρια. Οι Τομάς και Σανκαρέ ήταν το αμυντικό δίδυμο, έχοντας δεξιά τον Σέλεζι και αριστερά τον Ρόκα. Οι Άλβαρεζ και Μητρόπουλος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και από εκεί και πέρα δεξιά ήταν ο Μπρέσκα, αριστερά ο Μόνχε και ο Ακόστα πίσω από τον Μαρτίν.

Οι Βολιώτες μόλις στο 7’ έφτασαν στο γκολ όταν ο Μαρτίν έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Ακόστα με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 50’ και πάλι ο Αργεντινός ήταν ο σκόρερ με δυνατό σουτ. Οι Βούλγαροι κατάφεραν να μειώσουν στο 57’ όταν ο Τοντόροφ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ρόκα (46’ Γιακούποβιτς), Σέλεζι (68’ Όμπερτ), Ρόκας (83’ Ζαραδούκας), Σανκαρέ (68’ Ντολεζάι), Τομάς, Μητρόπουλος (46’ Κάσιο), Αλβάρες, Μπρέσκα (68’ Αναστασίου), Μόνχε, Ακόστα (68’ Νάκας), Μαρτίν (68’ Σολάκης)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χαβιέρ Γράθια δήλωσε: «Παίξαμε καλά, αλλά είναι γεγονός ότι τα πόδια των παικτών μου είναι βαριά. Είμαι σίγουρος ότι στον αγώνα με τη Ραντ θα εμφανιστούμε πιο φρέσκοι».