Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Όλα για Αμανατίδη

 
Όλα για τη βόμβα που ακούει στο όνομα Γιάννης Αμανατίδης φέρεται να είναι αποφασισμένος να τα δώσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μόλις ενημερώθηκαν πως ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ, φέρονται να έχουν φροντίσει να προσεγγίσουν τον παίκτη, προκειμένου να μάθουν τις απαιτήσεις τους, σε μια κίνηση που μαζί με εκείνη του Τοτσέ, πρόκειται να καλύψει το κενό του Τζιμπρίλ Σισέ.
Από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για την ώρα, δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια, ωστόσο είναι δεδομένο πως η μετεγγραφή του Τοτσέ δεν εντυπωσίασε τον κόσμο των «πρασίνων», οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο της απόκτησης του έμπειρου Έλληνα άσου, ο οποίος χαίρει του σεβασμού αρκετών ανθρώπων στην Bundesliga.
Το θέμα για τον Παναθηναϊκό, είναι το να πείσει τον παίκτη να μετακομίσει στην Ελλάδα. Αυτό, επειδή ο ίδιος ο Αμανατίδης έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, ειδικά μετά τα όσα έγιναν με την Εθνική ομάδα και την αποχώρησή του από αυτή. Κάπου εδώ, ρόλο θα παίξουν οι όποιες ενέργειες των Γιάννη Σαμαρά και ΖεσουάλδοΦερέιρα, οι οποίοι αν θέλουν τον παίκτη, θα πρέπει να φροντίσουν να κάμψουν τους ενδοιασμούς του για το ελληνικό ποδόσφαιρο.