Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Στα πράσινα ο Ζέκα

 
Δήλωσεις του ατζέντη του πορτογάλου :
«Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έγινε μία πρώτη επίσημη επαφή μεταξύ των δύο ομάδων και είναι ουσιαστικά και η τελική. Πιστεύω ότι υπάρχει συμφωνία και μένουν ακόμα ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως το ποσοστό μεταπώλησης του Ζεκά, το οποίο θέλει να ορίσει η Σετούμπαλ. Με τον Ζεκά, λόγω της επιθυμίας του ίδιου και του Φερέιρα που έχει μιλήσει με το παιδί και με μένα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, διότι συζητάμε και τη χρονική διάρκεια. Ο παίκτης θέλει πολύ να έρθει στον Παναθηναϊκό, να παίξει στην Ευρώπη και να συνεργαστεί με τον Φερέιρα», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ.

Ωστόσο, ο Γκονσάλβες δεν αποκάλυψε το ποσό της συμφωνίας. Με δεδομένο, όμως, ότι η Σετούμπαλ θέλει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, τα χρήματα που θα πάρει από το «τριφύλλι» δύσκολα θα ξεπερνούν τις 350.000-400.000 ευρώ. Όσο για τον παίκτη, θα υπογράψει -πιθανότατα- για τρία χρόνια και το συμβόλαιό του θα αγγίζει τις 250.000 ευρώ, ετησίως.

Στην ερώτηση αν θα είναι την Τρίτη στην Αθήνα, όπως έλεγαν οι Πορτογάλοι, ο Γκονσάλβες δεν ήταν σε θέση να απαντήσει: «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με την Οντένσε. Τώρα, αν θα έρθει το παιδί πριν το ματς ή μετά είναι κάτι που θα το δούμε. Όπως και να έχει, σχεδόν έχει κλείσει η μεταγραφή και σύντομα θα είναι στην Ελλάδα».