Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τελειώνουν Νταντόμο, Ρίκκα ακολουθεί ο Γκερέιρο

Στο πλαίσιο της μείωσης του μπάτζετ ο Σεμπάστιαν Σάχα έφυγε από την ΑΕΚ και στο στόχαστρο του συλλόγου μπήκαν οι Γκερέιρο, Ντανόμο, Ρίκκα. Οι δύο τελευταίοι βρίσκονται κοντά στο αντίο από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Στη διοίκηση περιμένουν τον Νταντόμο από Δευτέρα προκειμένου να λύσουν την συνεργασία τους, κάτι που είναι δεδομένο πλέον, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Αντώνη Ρίκκα ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν δείχνει διατεθειμένος να του δώσει κάποια ευκαιρία.

Για τον συγκεκριμένο λόγο από την επόμενη βδομάδα και πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα ξεκαθαρίσουν θετικά και τα δύο θέματα.

Υπόθεση Γκερέιρο

Όσον αφορά τον Ρότζερ Γκερέιρο, η υπόθεση του βραζιλιάνου είναι και η πιο σημαντική καθώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ (600.000 ευρώ). Ο πολιτογραφημένος πολωνός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χιμένεθ ενώ και η διοίκηση θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής, ο παίκτης θα δώσει κανονικά το παρόν στην πρώτη της ομάδας ενώ κατά 95% θα ακολουθήσει την αποστολή στην Σλοβενία προκειμένου να διατηρήσει την φόρμα του. Σε όλα αυτό το διάστημα θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για την αποδέσμευση του παίκτη.

Στην διοίκηση υπάρχει αισιοδοξία καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκερέιρο και από τις δύο πατρίδες του (Βραζιλία - Πολωνία) αλλά πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια για ομάδες από τα ΗΑΕ.