Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

"Υπέπεσε σε... φάουλ ο Αλέξης Κούγιας!"

«Η απόφαση που πήρε η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών, υπέρ της Παναχαϊκής, είναι γεγονός ότι χαροποίησε τη διοίκηση και τους φιλάθλους της πατρινής ΠΑΕ και παράλληλα ικανοποίησε τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Παναιγιαλείου, διότι θεωρούν πλέον δεδομένη τη δικαίωση της αιγιώτικης ομάδας από την Πειθαρχική Επιτροπή, αφού οι υποθέσεις των δύο συλλόγων της Αχαΐας είναι πανομοιότυπες.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κ. Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, την Τρίτη το απόγευμα, υπέπεσε -πιθανότατα κατά λάθος- σε ένα… φάουλ εις βάρος του Παναιγιαλείου.

Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι η μόνη παθούσα (η Παναχαϊκή) και δεν έχω καμία σχέση για όσους έγραψαν ότι έγινε χάρη η αθώωση, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καθόρισε την τύχη της Παναχαϊκής. Δεν έχει σχέση με Ηρακλή και άλλων ομάδων στη Γ’ και δικαίως θα υποβιβαστούν. Αυτές δεν είχαν πληρώσει ποτέ. Ο Ηρακλής χρωστάει 7 εκατομμύρια, ο ΟΦΗ ο Παναιγιάλειος, ο Εθνικός και ο Ιωνικός, επί 3 χρόνια πλαστές, η Ηλιούπολη δεν έχει πληρώσει ποτέ…»

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου θα ήθελε να υπενθυμίσει στον κ. Αλέξη Κούγια, ότι η υπόθεση του αιγιώτικου συλλόγου δεν έχει απολύτως καμία ομοιότητα με τις υποθέσεις των συλλόγων που αναφέρθηκε, σε αντίθεση με την υπόθεση της ομάδας του η οποία είναι πανομοιότυπη με αυτή του Παναιγιαλείου.

Και προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωσης όλων, ο Παναιγιάλειος ταλαιπωρείται λόγω της πλαστής ενημερότητας του Ιανουαρίου του 2011 και όχι επειδή είχε πλαστές ενημερότητες επί τρία χρόνια, όπως λανθασμένα ανέφερε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής».