Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Περιμένουν απαντήσεις από παίκτες στο Αγρίνιο

Πολλά πλέον τα ανοιχτά θέματα για τον Παναιτωλικό, με κυριότερο αυτό της μεταγραφικής ενίσχυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα του Αγρινίου, στην τρέχουσα εβδομάδα θα κριθούν πολλά στον τομέα αυτόν.

Η ανησυχία και ο προβληματισμός όσων ασχολούνται με το θέμα έχουν αυξηθεί παρά τις διαβεβαιώσεις (ακόμα και στον Φώτη Κωστούλα πρόσφατα) ότι θα υπάρξει αίσια έκβαση. Πρόκειται μάλιστα να πιεστούν για άμεσες απαντήσεις οι ποδοσφαιριστές και οι μάνατζερς που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση. Ειδάλλως, αν δηλαδή δεν προκύψουν σύντομα συμφωνίες, οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα προχωρήσουν στους στόχους εκείνους που βρίσκονται πιο χαμηλά στη λίστα τους.

Στο μεταξύ μπήκαν ήδη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων οι παίκτες των "κυανοκίτρινων" που επλήγησαν από την πρόσφατη ίωση και πλέον ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί μόνο ο Μάκης Μπελεβώνης λόγω των ενοχλήσεων σε κοιλιακούς – προσαγωγούς. Μάλιστα μετέβη για μία μέρα στο Αγρίνιο κάνοντας μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.
Άλλωστε την Πέμπτη ο Παναιτωλικός δίνει το πρώτο του φιλικό με τον Άρη στο Καρπενήσι και ο Μπάμπης Τεννές δεν θα ήθελε να παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης από το ήδη ελλιπές ρόστερ.
Όσο για τον Χάρη Παππά, προπονείται μόνος του στο Αγρίνιο και αναζητά ομάδα κυρίως στη Γερμανία, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επαφή με τη διοίκηση.
Κατά τ' άλλα, η τυπική εξασφάλιση της άδειας για τα έργα στο γήπεδο είναι επίσης στις προτεραιότητες των ημερών. Την Δευτέρα έγινε η επαφή με την ΓΓΑ και αναμένεται το αργότερο έως την Τρίτη το σχετικό έγγραφο. Ωστόσο, τυπικά, δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα διότι η υπηρεσία της  πολεοδομίας Αγρινίου βρίσκεται σε μετακόμιση που δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από την Τετάρτη. Εντούτοις οι αρμόδιοι μηχανικοί διαβεβαιώνουν πως παρά τις αντιξοότητες δεν θα υπάρξει παρέκκλιση από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.