Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Διαζύγιο Ολυμπιακού με Μπουρούση

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Γιάννης Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους την Πέμπτη. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και από κοινού με τους παράγοντες του Ολυμπιακού αποφάσισαν την κοινή λύση της συνεργασίας τους.
Βασικός λόγος γι το «διαζύγιο» δεν είναι άλλο από τα όσα έχουν βγει τις τελευταίες μέρες στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την συνομιλία του έμπειρου άσου με τον Μάκη Ψωμιάδη, στην οποία μεταξύ άλλων, χρησιμοποιεί άσεμνους χαρακτηρισμούς για τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Από την στιγμή μάλιστα που η λύση της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει, αυτό σημαίνει αυτόματα πως ο Έλληνας διεθνής δεν θα πάρει αποζημίωση, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του είχε ακόμα έναν χρόνο ισχύη.
Έτσι ο Γιάννης Μπουρούσης μετά από πέντε χρόνια στον Πειραιά, όπου κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδος (2010,2011) με τον Ολυμπιακό, αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρολεύκους». Όσο για το μέλλον του Καρδιτσιώτη σέντερ, αυτό προβλέπεται πως θα είναι εκτός συνόρων.