Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ......

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μιλάει για τα γεγονότα που έγιναν στην Ν. Σμύρνη και υποστηρίζει ότι κάποιοι έχουν καταδικάσει την Λάρισα σε υποβιβασμό.

Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην κάκιστη αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου προς την αποστολή της ΑΕΛ.
«Το πρόβλημα της διαιτησίας είναι γνωστό εδώ και καιρό, έχουμε στερηθεί πολλούς βαθμούς και ό,τι και να πούμε τώρα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Όμως εμείς δεν θα τα παρατήσουμε τόσο εύκολα, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους ό,τι και αν γίνει. Αν και μας έχουν ήδη καταδικάσει..», τονίζει ο Στάθης Ταυλαρίδης φανερά απογοητευμένος από την στάση της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα του, ενώ προσθέτει πως συνέβαλε και αυτή στην κακή θέση της ΑΕΛ στην βαθμολογική κατάταξη: «Από τότε που ήρθε ο Κωστένογλου στην ομάδα, η εικόνα μας έχει βελτιωθεί. Μπορεί να μην είχαμε την άριστη απόδοση που θα έπρεπε εξ αρχής όμως τα λάθη της διαιτησίας έπαιξαν και αυτά τον ρόλο τους. Περιμένουμε να τελειώσει απλά το πρωτάθλημα για να μιλήσουμε. Σίγουρα έγιναν λάθη. Το βάρος δεν πέφτει μόνο στους παίκτες αλλά σε όλους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να σωθεί, αν και δύσκολα θα συμβεί..».
Αναφορικά με την παρουσία και τη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου στην Ν. Σμύρνη υπογράμμισε: «Ο Αχιλλέας Μπέος μια ολόκληρη χρονιά εμπαίζει μια πόλη και κανείς δεν επεμβαίνει! Το ποδόσφαιρο είναι πλέον μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς τους ποδοσφαιριστές να έχουν μετατραπεί σε κομπάρσους και τους παράγοντες και διαιτητές σε πρωταγωνιστές.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε όλη την εβδομάδα με βροχή, με ήλιο, με τραυματισμούς να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και έρχονται μερικοί και μας στερούνε την χαρά της νίκης. Εάν προηγούμασταν στην Νέα Σμύρνη, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Όμως είναι κάτι σύνηθες τον τελευταίο χρόνο..» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος ήταν όπως φαίνεται αλλιώς μαθημένος από το γαλλικό πρωτάθλημα και προσγειώθηκε κάπως... άτσαλα στο ελληνικό.