Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ντι Στέφανο: «Ο Μουρίνιο είναι... κότα»

ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM  BERRY .

Μιλώντας στην τηλεόραση της «Marca», ο Αλφρέδο ντι Στέφανο ρωτήθηκε αν ο Πορτογάλος θα πρέπει να απολυθεί αν δεν οδηγήσει τη Ρεάλ σε κανένα τίτλο.

«Ο Μουρίνιο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Νικητές και ηττημένοι είναι οι παίκτες. Και ο προπονητής συνήθως κάνει ό,τι μπορεί απ' έξω. Ήμουν και εγώ προπονητής και έχω υποφέρει. Ο προπονητής είναι σαν μια κότα με κοτοπουλάκια. Αυτός πρέπει να φροντίζει τους παίκτες του», απάντησε χαρακτηριστικά.
«Ο προπονητής πρέπει να έχει την ικανότητα να φροντίζει τον εαυτό του και να αγνοεί τους άλλους. Βλέπετε, πρέπει κάθε μέρα να διορθώνει τα σπασμένα, χωρίς να πρέπει να ρωτάει κανέναν, διότι αν πρέπει να ρωτάει τότε τι προπονητής είναι», συνέχισε.
Ο Αλφρέδο ντι Στέφανο χαρακτήρισε εξάλλου ζήτημα τιμής τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα: «Κάθε παιχνίδι με αυτή την ομάδα φέτος είναι περίπλοκο, διότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και θέλει να κερδίζει τα πάντα. Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν και είναι ομάδα που κερδίζει. Είναι ζήτημα τιμής να νικήσουμε στην Μπαρτσελόνα».
Και αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο τον χαρακτήρισε καλλιτέχνη: «Αυτό που κάνει είναι τέχνη. Εμεινα εκστατικός από το πόσο όμορφα πράγματα κάνει στο παιχνίδι του. Είναι ποιοτικός στις κινήσεις του».