Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Επιχείρηση ανασύνταξη


Ψυχικό σθένος καλούνται να βρουν πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, για να συνεχίχουν την πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουν μία θέση για τα πλέι οφ της επόμενης περιόδου.

Ο επόμενος αγώνας κόντρα στην Καβάλα στο «Αθνή Καραγιάννη» αναμένεται να κρίνει πολλά ενόψει της «μάχης» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριομία οφ και στον Βόλο δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών.

Αγώνας της χρονιάς μπορεί να θεωρηθεί ο επόμενος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Με νίκη μέσα στην έδρα της Καβάλας παίρνει το πάνω χέρι στη μεταξύ τους μονομαχία για την κατάληψη μιας θέσης για τα πλέι όγ, που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης τη νέα σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλίας είναι ισόβαθμη με τους «Αργοναύτες», αλλά έχει να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αντίστοιχα.

Μειονέκτημα αποτελούν και τα διοικητικά που προέκυψαν στον σύλλογο, με την δήλωση του Αχιλλέα Μπέου ότι θα πουλήσει την ομάδα στο τέλος της σεζόν, ύστερα από την έντονη διαμάχη που είχε με τους οπαδούς του συλλόγου, μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Μένει να φανεί αν επρόκειτο για μία εν θερμώ αντίδραση από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου (λόγω και της πίεσης που αισθάνεται τελευταία από το πρόβλημα υγείας του πατέρα του και την υπόθεση με τις κασέτες) ή αν εμμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει.