Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μιχάλης Ζιώγας :Ο Τύρναβος έχει και παρόν και μέλλον


"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί θεωρώ πως σήμερα δεν αντιμετωπίζαμε μόνο την ομάδα της Φιλιππιάδας, αλλά και το δικό μας άγχος με το οποίο παίζαμε γνωρίζοντας ότι αν κερδίζαμε τον αντίπαλο τον αφήναμε πίσω πέντε πόντους. Ξέραμε πως ο Εθνικός θα έρθει να παίξει και αυτήν για το αποτέλεσμα, έχει ένα αξιόλογο ρόστερ. Είχα πει στα παιδιά πως θα πρέπει να έχουμε υπομονή, επιμονή, καλή κατοχή της μπάλας.

Χειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι και δίκαια το κερδίσαμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου για την πολύ μεγάλη στήριξη που δείχνουν στην ομάδα και στο πρόσωπό μου. Ο κόσμος πάντα αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε από την πρώτη μέρα που ήρθαμε σε αυτή την ομάδα. Στην συνέχεια όμως θα πρέπει να συμπαρασταθεί περισσότερο και να στηρίξει τα νέα παιδιά. Τελειώσαμε το παιχνίδι με επτά ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών. Θεωρώ ότι ο Τύρναβος έχει και παρόν και μέλλον.

Όταν κάτι δεν τελειώνει και μαθηματικά δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Εμείς κοιτάμε τα παιχνίδια μεμονωμένα, θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να σώσουμε την παρτίδα και να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν περιμένω μέσα από τα παιχνίδια να δω αν τα νέα παιδιά της ομάδας μας είναι έτοιμα, γνωρίζω πως όλα είναι. Τώρα όμως είναι μια χρονιά δικαίωσης της ομάδας, σίγουρα πρέπει να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, μέσα από αυτή την εμπειρία θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε την επόμενη
".