Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σε τεντωμένο σχοινί Τζόνσον-Παναιτωλικός!!!

Σε οριακό σημείο έχουν οδηγηθεί πλέον οι σχέσεις του Παναιτωλικού με τον Ντούλι Τζόνσον, μετά τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Λιβεριανός ποδοσφαιριστής, για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το... νυχτοπερπάτημα, που αποτέλεσε την αιτία για την απόφαση του Μπάμπη Τεννέ εκείνη την περίοδο, δεν ήταν μόνο ένα (!), σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά της ΠΑΕ, καθώς ο Τζόνσον ουκ ολίγες φορές παραβιάζει το ωράριο, που έχει καθορίσει το προπονητικό επιτελείο. Έπειτα απ΄όλα αυτά και από τη στιγμή που ο έγχρωμος παίκτης δεν δείχνει τη διάθεση να συνετιστεί, η επιβολή προστίμου θεωρείται σίγουρη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΠΑΕ θα ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές, το πρόστιμο αυτό να είναι το υψηλότερο που προβλέπει η σχετική νομοθεσία (10% του συμβολαίου, ύψους 60.000 ευρώ).

Από την πλευρά του, ο Τζόνσον, τον οποίο εκπροσωπεί ο Κίμων Ευαγγελάτος, στην έγγραφη απολογία που κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναιτωλικός, επικαλείται μείωση προσωπικότητας, καθώς δεν του επιτρέπεται να γυμνάζεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που εξόργισε τους διοικούντες, οι οποιόι υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ξεκαθαρίσουν πως εφεξής θα βιντεοσκοπούν και θα φωτογραφίζουν τις προπονήσεις, ώστε να έχουν τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία σε ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη με την πλευρά του παίκτη.

Πάντως, πρέπει να επισημανθεί πως η διακοπή συμβολαίου δεν θεωρείται πιθανή τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν αποτελεί απλή υπόθεση, με βάση τις δικλείδες που υπάρχουν, ωστόσο είναι σίγουρο πως ο Τζόνσον, θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι...