Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αμφίβολοι Σηφάκης και Πρίττας

Ο Σάκης Τσιώλης θα γνωρίζει τις επόμενες ημέρες αν θα μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό τους Σηφάκη και Πρίττα που είναι τραυματίες.
Με μία προπόνηση, το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα με τον Πανσερραικό την Κυριακή (20/03, 19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Μιχάλης Σηφάκης στην Κέρκυρα υπέστη θλάση στους μεσοπλεύριους στην ουσία δέχθηκε χτύπημα με το γόνατο από αντίπαλο και επιδεινώθηκε το ήδη υπάρχουν τραύμα.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σάκη Πρίττα που υποφέρει από ισχιαλγία.

Αγτζίδης και Αραβίδης συνεχίζουν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τσέζαρεκ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με τον Κροάτη επιθετικό πιθανότατα να δοκιμάσει την επόμενη εβδομάδα.

Στις προπονήσεις εν τω μεταξύ επέστρεψαν και συμμετέχουν σε κανονικούς ρυθμούς ο Μπομπαντίγια και ο Βελλίδης ενώ για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.

Τέλος μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις και με βάση τα αποτελέσματα ο τεχνικός της ομάδας θα καθορίσει το πλάνο του μέχρι το τέλος της σεζόν.