Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Χαίρομαι που πέφτει η Λάρισα , δεν θα χαρώ αν σωθεί η Α.Ε.Λ

 
«Χαίρομαι που πέφτει η Λάρισα. Δε θα χαρώ αν σωθεί η Λάρισα. Εσείς κάντε ότι θέλετε, αν είστε γιαλαντζί.Εγώ φοράω παντελόνια και λέω την αλήθεια.Και επτά γκολ να έτρωγε εγώ θα χαιρόμουν ακόμα πιο πολύ.Η ομάδα μου δεν έπαιζε και πήγα να δω την παλιά μου ομάδα τον Πανιώνιο.Λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανέναν γι'αυτό.Ο Νταμπίζας ήταν πολύ προκλητικός και όταν απευθύνθηκε βρίζοντας όλη την κερκίδα ανταπέδωσαν τις βρισιές του.»,είπε αναφορικά με τον αγώνα Πανιωνίου και Λάρισας συμπληρώνοντας:«Όσο βρίσκομαι στο Βόλο θα είμαστε σε κόντρα με τη Λάρισα πάντα σε πλαίσια υγιή και μακριά από γεγονότα βίας. Όσο θα είμαι εγώ στο Βόλο θα είναι για σφαλιάρες η Λάρισα.Συνέχεια από κάτω από τον Βόλο.Με τέτοιες συμπεριφορές όμως που τολμάνε να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία μετά τα δυο αντικανονικά γκολ που έβαλαν,θα κάνουν πολύ καιρό να δούνε ξανά Σούπερ Λίγκα.Δεν θα γίνεται συνέχεια καινούρια προεδρικά διατάγματα για να ευνοείτε η ομάδα του κάμπου.Αντί να ασχοληθούνε με την ομάδα τους που τον πρώτο γύρο δεν μπορούσε ούτε στο Α τοπικό να σταθεί,ψάχνουν να ρίξουν ευθύνες στον Μπέο.Αν συμπεριφέρονται καλά θα τους δώσω 2-3 παίχτες του χρόνου για να ψηθούν στην Β εθνική...αλλά...αν δεν είναι καλά παιδιά θα τους πάρω πίσω».
Πάντως τόνισε πως το ζήτημα δεν είναι προσωπικό με τον πρόεδρο της ΑΕΛ.«Ο Πηλαδάκης είναι καλό παιδί και καλός επιχειρηματίας.Δεν έχω τίποτα μαζί του...»
 
Έπειτα αναφέρθηκε στον αγώνα της Τετάρτης:«Στα 3 γκολ θα σταματήσουμε την Τετάρτη με τον Ατρόμητο. Ας είναι οι Λαρισαίοι με τον Ατρόμητο. Με ποιόν να είναι άλλωστε στη Β εθνική; Με την Κρανούλα;Εμείς πρέπει να ήμαστε δίπλα στους παίκτες και να τους ντοπάρουμε ψυχολογικά»
 
Αναφορικά με την ανακοίνωση του συνδέσμου της Νίκης που προτρέπει τους βολιώτες να μην παραβρεθούν στο Πανθεσσαλικό είπε: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πρέπει να απαντήσουν στις προκλήσεις των λίγων.Αν γίνει το παραμικρό επεισόδιο εις βάρος των φιλάθλων του Ολυμπιακού, εγγυώμαι ο ίδιος πως αυτοί που θα το προκαλέσουν θα το μετανιώσουν πικρά.»
 
Ο Αχιλέας Μπέος είπε επίσης πως ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς ήδη έχει αρχίσει και ο Γιαννόπουλος έχει προσεγγίσει παίκτες.Έχει ήδη κλειστεί το προπονητικό κέντρο ενώ τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός είναι υψηλού επιπέδου εφάμιλλα με τα περσινά.Σχετικά με το θέμα πιθανού νέου προπονητή το καλοκαίρι απάντησε πως στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν από κοινού με τον Μάκη Κατσαβάκη για το μέλλον.
Τέλος για το αν η ομάδα πωλείται δήλωσε πως αυτό θα γίνει μόνο αν ο νέος αγοραστής είναι φερέγγυος για το μέλλον του Ολυμπιακού.Αν τυχόν δεν βρεθεί αγοραστής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό αφού δεν «πουλάει» ποτέ τους συνεργάτες του.