Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε ΑΡΗΣ


Η απόφαση για την έγκριση της συμμετοχής του Ερασιτέχνη Αρη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ήταν ομόφωνη. Η συγκεκριμένη κίνηση, άλλωστε, ήταν επιτακτική προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της αδειοδότησης.
· Δύο είναι τα σημεία στα οποία έχουν επικεντρώσει πλέον την προσοχή τους οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Η κατασκευή του νέου γηπέδου και ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων εν όψει της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (το 2014).
· Οι «κίτρινοι» εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των οικοπέδων με το δήμο Θέρμης. Σε ό,τι αφορά τον εορτασμό των 100 χρόνων, αποφασίστηκε να συσταθούν δυο επιτροπές, οι οποίες θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα το σχεδιασμό. Σκοπός, μάλιστα, της άμεσης κινητοποίησης των ανθρώπων του Αρη είναι να γίνουν διάφορες εκδηλώσεις από την 1 Ιανουαρίου του 2014 και όχι μόνο την ημέρα των γενεθλίων των «κίτρινων».
· Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα μέλη του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αρη, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για τη διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού με τους βετεράνους παίκτες μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου, μάλιστα, Γιάννης Βένος έχει κάνει επαφές προκειμένου να πείσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παραβρεθεί στα γενέθλια του Αρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Παναγιότατος είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.