Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Παπακώστας: Θα πάρουμε την άνοδο!

"Σε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια ήρθε σήμερα η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τον έλληνα τεχνικό κ. Γιάννη Παπακώστα".
 

Μόλις δύο μέρες πέρασαν από τη λύση της συνεργασίας των Βοιωτών με τον Βασίλη Βούζα και δεν άργησε να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Έτσι, μετά από συνάντηση που είχε ο Γιάννης Κομπότης με τον Γιάννη Παπακώστα αποφασίστηκε από κοινού ο Έλληνας προπονητής να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Λεβαδειακού αναφορικά με την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκ. Να θυμίσουμε ότι ο 43χρονος τεχνικός κατά το παρελθόν έχει δουλέψει στις εξής ομάδες: Χαϊδάρι, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Καβάλα και Λάρισα.


Παπακώστας: Σας πιστεύω!

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας μαζί με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα και τον παρουσιάσε στους παίκτες. :"Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι είστε πολύ καλοί παίκτες! Σίγουρα θα ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ! Δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα, αλλά υπάρχει πολύ καλό έμψυχο υλικό στην ομάδα".

Στο αγωνιστικό μέρος, η τεχνική ηγεσία των Βοιωτών για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην Ηλιούπολη δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σοϊλέδης (θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοείτη), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κοιλιάρα (τράβηγμα στον προσαγωγό).