Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γ. Σπανός: "Ιστορική επιτυχία"

Ιστορική επιτυχία χαρακτήρισε και ο Γιώργος Σπανός την πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου.

«Είναι μια ιστορική επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, όλους γύρω από την ομάδα και αφιερώνουμε εξ ολοκλήρου στους φιλάθλους μας», δήλωσε αρχικά, για να τονίσει την ανωτερότητα της ομάδας του στους δύο αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, δίνοντας το έναυσμα για τον τελικό:

«Η πρόκριση κρίθηκε στα σημεία, αλλά συνολικά ήμασταν καλύτεροι και στους δύο αγώνες. Ο Ατρόμητος είναι εδώ, είναι δυνατός, είναι στον τελικό του Κυπέλλου και θα κάνει ό,τι μπορεί στον τελικό. Θα πάμε χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας μας»
Όσον αφορά την προσπάθεια της ομάδας του να σωθεί, δήλωσε:

«Είναι μια άλλη ιστορία αυτή. Στο πρωτάθλημα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, αλλά ο Ατρόμητος έχει την ποιότητα να ξεφύγει από αυτή τη δύσκολη θέση κι όταν θα φτάσει η μέρα του τελικού να διεκδικήσουμε το Κύπελλο για να μπει το κερασάκι στην τούρτα».

Τέλος, ο κ. Σπανός αποκάλυψε πως ο Αχιλλέας Μπέος τού έδωσε συγχαρητήρια μετά τη λήξη του αγώνα για τη δίκαια όπως  την χαρακτήρισε πρόκριση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για τη φιλοξενία.