Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΕΦΥΓΕ.....ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ !!!


Ούτε η καυτή Τούμπα.

Ούτε ο ΠΑΟΚ.

Ούτε οι ανεγκέφαλοι που συνεχίζουν (άδικα) να τον ντροπιάζουν.

Κανείς τους δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο ΑΥΤΗΣ της ΑΕΚ!

Το γκολ του Δέλλα (0-1) έδωσε στην ατσάλινη «Ένωση» αυτό που δικαιούταν και το ντου των κάφρων επέσπευσε την πανάξια παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πώς έπαιξαν

Μια μόνο έκπληξη (από την πλευρά του Μανόλο Χιμένεθ) περιείχαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Εκείνη του ΠΑΟΚ, λοιπόν, ήταν η αναμενόμενη (βάσει των συμπερασμάτων από τις τελευταίες προπονήσεις), ενώ εκείνη της ΑΕΚ -παρόλο που θεωρούνταν πως θα είναι αμιγώς ίδια με εκείνη του 4-0 στο πρωτάθλημα- συμπεριλάμβανε τελικά τον Λυμπερόπουλο, αντί του Γκερέιρο.

Στο 4-2-3-1 του Χάβου, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κρέσιτς και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γκαρσία-Βιτόλο, στην τριάδα μπροστά τους οι Βιεϊρίνια (αριστερά), Ίβιτς (κέντρο), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και προωθημένος ο Μουσλίμοβιτς.

Στο 4-4-2 του Χιμένεθ, από την άλλη (στο οποίο η παρουσία του Λυμπερόπουλου επέτρεπε να μετατραπεί σε 4-3-3) τερματοφύλακας ήταν ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας και Γεωργέας. Στο ρόμβο του κέντρου βρέθηκαν οι Ντιόπ (σε ρόλο «σκούπας»), Μάκος-Μίτσελ (στο κέντρο), Λυμπερόπουλος (επιτελικός) και δίδυμο στην επίθεση οι Σκόκο-Μπλάνκο.