Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΟ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ FOOTBALL-LEAGUE ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ .
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ) ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΘΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ  ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ <<ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ>> ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ . 
ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΙΜΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΝΩΠΟ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY-OFF ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΩΡΙΑ <<ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΩΝ>> ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ .
ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΘΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ .
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ : Κηπουρός, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Στάθης, Κειτά, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Μπουχάν, Πατσατζόγλου,  Βαγγελής, Τζημόπουλος, Τζάνης, Φουρτάδο, Μπακαγιόκο. Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και σήμερα το πρωί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ηράκλειο.
Χωρίς λοιπόν τον Φορμαρισμένο του σκόρερ Δημήτρη Σιαλμά στην αποστολή του και σε Πολεμικό Κλίμα τα γιάννενα αδιάφορα θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το PARTY των Κρητίκων .
Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ζορμπάς, Παπουλής, Κάλαϊτζιτς, Γαλανόπουλος, Ρόβας, Μπούρμπος, Γιακούμπου, Βερόν, Καμπάνταης, Κατσικογιάννης, Γεωργίου, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ, Κιάσος, Ζαχαράκης, Μπερτίν και Μπουλούτ είναι η αποστολή για τον Ο.Φ.Η .
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΟΦΟΡΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ -ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ- ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!!