Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

¨¨ΚΑΪΕΙ¨¨ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Φαίνεται πως μυαλό δεν έβαλε ο Πάμπλο Γκαρσία και συνεχίζει να προκαλεί και να χτυπάει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ φαίνεται πως "καίει" τον 34άχρονο ποδοσφαιριστή.
Ο Πάμπλο Γκαρσία μάλλον δεν θα τη... βγάλει καθαρή για το υπόλοιπο των πλέι οφ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο φύλλο αγώνα, σχετικά με τη συμπεριφορά του Ουρουγουανού μέσου του ΠΑΟΚ, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε ότι ο Γκαρσία γρονθοκόπησε τον Μίτσελ, αφού πρώτα αποβλήθηκε από το παιχνίδι, γεγονός που συνεπάγεται μεγαλύτερη ποινή από τη μία αγωνιστική, λόγω της κόκκινης κάρτας.
Στο φύλλο αγώνα, ακόμη, αναφέρεται η κόκκινη κάρτα που είδε ο Μάκος, όπως και οι δύο παρατηρήσεις που έγιναν στους οπαδούς του "Δικέφαλου" στο πρώτο ημίχρονο για τις ρίψεις πυρσών στον αγωνιστικών χώρο.
Να σημειωθεί ότι από πλευράς παρατηρητών της Super League αυτό που αναφέρεται στην έκθεσή τους είναι ένας πυρσός που χτύπησε καμεραμάν στο κεφάλι.