Τρίτη 3 Μαΐου 2011

όλη η αλήθεια σε λίγες γραμμές

Xαίρεται κύριοι...


  5 Πράγματα για όλους μας........


     Θα προσπαθήσω να μην αφήσω κανέναν ευχαριστημένο.. Θα στραβώσετε οι περισσότεροι αλλά θα διαβάσετε αλήθειες για να τελειώνουμε.



      Ολη η Ελλάδα κράζει τους Ολυμπιακούς για την 15 ετία Κόκκαλη , και τα φετινά όργια Μαρινάκη και λοιπών επιστημονικών δυνάμεων.


     Αποδεικνύεται οτι κανείς δεν κράζει γιατί θέλει το καλό του αθλητισμού παρα ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Αυτοι που κράζουν τον Μαρινάκη ουσιαστικά ζηλέυουν γιατι δεν έχουν και αυτοί εναν Μαρινάκη στην ομάδα τους.


    Χθές η ΑΕΚ πήρε ενα κύπελλο , με συνθήκες Ριζούπολης. Ολοι ξέραμε οτι αν δεν επαιρνε το κύπελλο η ΑΕΚ θα καιγόταν το στάδιο( το είχα γράψει στην χθεσινή αναρτηση ). Εδω με 3 - 0 σκορ μπήκαν μέσα , διέκοψαν το παιχνίδι και έπαιξαν ξύλο με τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου και με την Αστυνομία. Φανταστείται να μην ήταν και 3 - 0 .

   Οταν μπήκαν μέσα οι οπαδοι του Ολυμπιακού και έριξαν μερικές ψιλές στους παίκτες του ΠΑΟ , όλοι βγήκαν απο τα ρούχα τους. Ο Αδαμίδης μάλιστα ψηφισε υπερ της πρότασης μομφής του Παναθηναικού στην σούπερ λίγκα. Χθές οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν τα ίδια ακριβώς.

   Οι Παναθηναικοί , μπήκαν μέσα και κυνήγησαν τους ίδιους τους παίκτες τους στο παιχνίδι με τον Βόλο , ενω στο μπασκετικό ΟΑΚΑ οταν υποδέχονται τον ΟΣΦΠ , εχουμε τον όρισμό της πολεμίκης ατμόσφαιρας. Μέχρι και αεροβόλα είδαμε πριν κάποια χρόνια..


   Οι Παναθηναικοι που έβριζαν τον Κόκκαλη , πέρυσι υποστήριξαν μέχρι θανάτου το μοντέλο Πατέρα. Ενα μοντέλο πανομοιότυπο με του Κόκκαλη. Να πάρει το παρασκήνιο( οπως και το πηρε ) και να πιστωθει αυτος σαν πρόεδρος το πρωτάθλημα. Κορωνίδα όλων ηταν η διαιτησία Σπάθα στο Αρης - ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός ηταν αγωνιστικά νεκρός και ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ απειλούσε για τίτλο. Καθαρίστηκε σε μια νυχτα..

 Οι Παναθηναικοί δεν μισούσαν τον Κόκκαλη εκ του αποτελέσματος. Ουσιαστικά ζήλευαν τον Κόκκαλη , γιατι δεν είχαν εναν τέτοιο. Και οταν τον βρήκαν ( ακόμα και τον αφραγκο Πατερα που έκανε λέζα με τα λεφτά άλλων ) τον θεοποίησαν..


   Ο Αδαμίδης που διαμαρτύρεται μονίμως, έβαλε μπράβους στην φυσούνα του ΟΑΚΑ να ρίξουν ψιλές στους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Μοντέλο ριζούπολης ήθελε δηλαδή. Το εξαργύρωσε με την εξάρα στο Καραισκάκη..

    Ολη η Ελλάδα αηδίασε με την γελοιότητα του Ολυμπιακού το 2008 , και την έφεση για την συμμετοχή του Βάλνερ . Πήραν ενα πρωτάθλημα στα χαρτιά και το γιόρτασαν κίολας ενω έριξαν  την Καλαμαριά στην Β εθνική που στην πορεία αφανίστηκε. . 3 χρόνια μετά η μπασκετική ΑΕΚ κάνει έφεση για να μέινει στην Α1. Πως τα φέρνει η ζωη. Σειρά όλων τωρα να γελάσουν με την ΑΕΚ.


   Ο ΠΑΟΚ , ζει σε καθεστώς ατιμωρησίας εδω και χρόνια. Στην Τούμπα γίνεται οποτε θελουν το έλα να δεις. Σπάνε ποτήρια στο κεφάλι του Μιραλάς ( εγκληματική ενέργεια ) , καπνογόνα καίνε την φανέλα του Σάχα , όποτε θέλουν οι οπαδοί κοβουν βόλτες στο τερεν , διακόπτουν παιχνίδια στο 89 . Επικρατεί ο δικός τους νόμος εκει αλλά ποτέ τιμωρία.


   Για να τελειώνω με την ιστορία των οπαδών , μετα απο τόσα χρόνια οποιος δεν είναι αρρωστος καταλαβαίνει , οτι ολοι θελουν να ζουν στην ατιμωρησία , ολοι θέλουν να έχουν γαμάω πρόεδρο τύπου Μελισσανίδη , Κοκκαλη , Καπετάνιου με κουμπούρια , Κόκκαλη , Πατέρα , Μαρινάκη , να έχουμε το παρασκήνιο και να γ..με.. Επειδή το μοντέλο της καφρίλας το εφαρμόζει πιστά και αποτελεσματικά ο Ολυμπιακος τα τελευταία χρόνια είναι ο πρώτος που κατηγορείται( οχι άδικα). Οταν όμως ολοι οι άλλοι προσπαθουν να το μιμηθούν τότε δεν φταίνε ουτε οι ολυμπιακοί ουτε κανένας. Η Αρρώστια στο μυαλό μας που μας μάθανε απο μικροί να κερδίζουμε το καθετι με οποιονδήποτε σκοπό. Και δεν μας πειράζει αν το επιτυγχάνει ο διπλανός  με δόλια μέσα , μας πειράζει οτι δεν έχουμε και εμεις τις άκρες να το πετύχουμε στο λαμογιέ..


    Τελευταίο άφησα τον Δώνη , ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.. Σημασία έχει να λές Γιώργο οταν τα κάνεις και οχι οταν σου τα κάνουν..


  Πριν 4 χρόνια η ομάδα που ησουν προπονητής , πέρασε με 0 -4 απο την Ηλιούπολη για το κύπελλο. 0 - 0 ημιχρονο , 0 -4 στο 60ο λεπτό. Δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση αλλά ειχα πάει προσωπικά στο γήπεδο και το δα με το ματάκια μου. Ανοιγαν ολοι οι παίκτες χώρο να περάσει ο Κλέιτον να σκοράρει. Τότε το ποδόσφαιρο δεν ηταν μπουρδέλο??

  Το 1996 πέρασε η ομαδα σου από την Εδεσσα με 1 -3 με 2 γκολ οσφάιντ. Τότε το ποδόσφαιρο δεν ηταν μπουρδέλο..

  Την ιδια χρονιά , πέρασες απο την Νεα Σμύρνη με τον αλησμόνητο Σπανέα.. Τότε το ποδόσφαιρο δεν ηταν μπουρδέλο/??

   Oταν πέρασες τον Απόλλωνα στο κύπελλο με ανύπαρκτο πέναλτι στο 92ο λεπτό σαν προπονητής της Λάρισας το ποδόσφαιρο δεν ηταν μπουρδέλο???


ΣΗΜΕΙΩΣΗ..   Αγωνιστικά δεν αμφισβητώ την ΟΜΑΔΑΡΑ που ειχε ο Παναθηναικός το 1996 και έφτασε παράλληλα και στον ημιτελικό του champions league. Ουτε τον Ολυμπιακό του Τζορτζεβιτς , του Γιαννακόπουλου , του Τζιοβάνι , του Καρεμπε , του Ζαχοβιτς που ειδικά επι Μπάγεβιτς έπαιξε μπαλάρα.. Κατακρίνω , παραγοντικές και οπαδικές νοοτροπίες και μόνο..

    ΔΙΑΤΑΥΤΑ..............

Ευχολόγια δεν θα κάνω. Η Μαλακία είναι ριζωμένη βαθιά μεσα στο μυαλό μας και η κατάσταση θα συνεχιστεί. Ολοι θα θέλουμε με οποιονδήποτε τρόπο να ξεσκίσουμε το αντίπαλο. Αυτο που θεωρω σιγουρο είναι οτι τα επεισόδια θα πάρουν στο μέλλον μεγαλύτερες διαστάσεις.. Προσωπικα το βασίζω στην οικονομική κατάσταση της χώρας...
Είναι θέμα χρόνου , η ελεγχόμενη πτώχευση. Δεν βγαίνουν οι λογαριασμοί με τίποτα. Ηδη το έλλειμα το περσινό αναθεωρήθηκε στο 10.5% και είναι 2 - 3 δισεκατομμύρια παραπάνω. Το πρώτο τρίμηνο του 2011 ο προυπολογισμός και τα έσοδα έπεσαν εξω. Η Κατανάλωση πέφτει συνεχώς με αποτέλεσμα να  πέφτουν τα έσοδα. Το 50% των επιχειρήσεων κλείνει. Οι άνεργοι κοντεουν στα 2.000.000 χωρις να υπολογίζουμε τους ημιαπασχολούμενους και αυτούς που εχουν φυγει για το εξωτερικό. Το χρέος βαδίζει για τα 450 δις Ευρω και παραπάνω από το 150% του ΑΕΠ ενω η υφεση δεν φαίνεται να τελειώνει σε κοντινό ορίζοντα..Η Πτώχευση ( ελεγχόμενη ή μη ) είναι δεδομένη. Γιατι ομως κανεις δεν λέει οτι ελληνικά ομόλογα εκτός απο τους διεθνείς δανειστές μας , εχουν και οι ελληνικές τράπεζες αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεια??( ελπίζω να είναι κατανοητό τι σημαίνει αυτό για τις τράπεζες και τα ταμεια) Καταλαβαινετε οτι η δουλειά πάει για λος πούλος και οτι δεν θα μέινει τίποτα όρθιο.. Η Κοινωνική έκρηξη είναι θέμα χρόνου να έρθει. Οποτε οπως καταλαβαίνεται , αυτο θα ξεσπασει μοιραια στα γηπεδα και αναμένεται να γίνει της τα νας που.. Γιαυτό το λόγο , είναι και η τελευταία φορά που σχολιάζω επεισόδεια και καφριλίκια κτλ. Η Κατασταση εκτιμώ οτι θα χειροτερευσει είδικά στα γήπεδα..