Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ........ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ !

 
Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας έβγαλε την… είδηση που περίμεναν οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΦΗ και δεν είναι άλλη από την έδρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες. Ουσιαστικά, η απόφαση ελήφθη από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην συνάντηση που είχε ο Νίκος Μαχλάς και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα επιτελεία των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων.

Ωστόσο η επικύρωση της απόφασης ήρθε στο σημερινό ΔΣ της ομάδας και αφού οι οργανωμένοι εγγυήθηκαν από την πλευρά τους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην γίνει το παραμικρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για αυτόν τον λόγο, ο ΟΦΗ επειδή έχει ανάγκη τον κόσμο του πρέπει να παίζει πάντα στην έδρα του, το “Γεντί Κουλέ”.


Την Δευτέρα καταθέτει την έφεση ο ΟΦΗ



Η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίζεται για την επόμενη Πέμπτη και η απόφαση για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας ή ενδεχομένως και την Δευτέρα, μετά το παιχνίδι με τα Γιάνεννα, καθώς μετά αρχίζουν αμέσως τα πλέι-όφ και από την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής θα κριθεί το αν θα μπορέσει ο ΟΦΗ να συμμετάσχει σε αυτά. Την ίδια ώρα, μετά από συνεδρίαση έξι ωρών την Τετάρτη το μεσημέρι, οι ενδείξεις για την οικονομική συμπαράσταση που ζητάει ο ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης (περίπου 250 χιλιάδες ευρώ) είναι θετικές. Οι παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ επικοινώνησαν με αρκετούς επιχειρηματίες του Ηρακλείου από τους οποίους και ζήτησαν την οικονομική τους συνδρομή στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.

Οι ενδείξεις αναφέρουν ότι το προαναφερόμενο ποσό θα καλυφθεί και ο ΟΦΗ θα καταθέσει στην δευτεροβάθμια Επιτροπή ένα πιο πλήρη φάκελο, έχοντας ρυθμίσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες. Στην κρητική ομάδα μελέτησαν το σκεπτικό της απόφασης του Πρωτοβάθμιου οργάνου που απέρριψε σε πρώτο βαθμό την αίτηση του ΟΦΗ και η αίσθηση είναι ότι «οι εκκρεμότητες είναι αντιμετωπίσιμες» και όπως συνέβη πέρσι που ο ΟΦΗ στην Εφέσεων πήρε αδειοδότηση με 3-0, το ίδιο μπορεί να γίνει και φέτος.