Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κρυφή απόφαση για ακόμη 12 στημένα ματς

Άλλα 12 παιχνίδια θεωρούνται στημένα σύμφωνα με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Β – Γ Εθνικής, το περιεχόμενο της οποίας έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα αφού παρότι έχει εκδοθεί εδώ και περίπου 15 ημέρες δεν είχε δημοσιοποιηθεί!

Υπαίτια για τη χειραγώγηση αγώνων είναι η Ηλιούπολη και ο μεγαλομέτοχός της, Γ. Τσακογιάννης, οι οποίοι αν και κλήθηκαν δεν παρέστησαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αναγκαστικά έγινε ερήμην τους, ενώ ακόμα δεν άσκησαν μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα έφεση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ με αποτέλεσμα η πρωτόδικη απόφαση να είναι και η τελική!

Πρόκειται για απόφαση που αφορά τους αγώνες της Ηλιούπολης την σεζόν 2010 - 2011 με τη Δόξα Δράμας, τον Διαγόρα Ρ., τα Τρίκαλα, τον Λεβαδειακό, τον Θρασύβουλο, τον Ιωνικό, τον Εθνικό και τον ΟΦΗ. Επίσης, χειραγωγημένοι βάσει της συγκεκριμένης απόφασης θεωρούνται οι αγώνες Αετός Σκύδρας – Δόξα Κρανούλας, Κόρινθος – Παναχαϊκή, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός - Ιωνικός.

Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί νέα δεδομένα. Πρώτον είναι τελεσίδικη αφού όπως προαναφέρθηκε η Ηλιούπολη δεν υπέβαλε έφεση. Δεύτερον, θα οδηγήσει τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ σε νέες πειθαρχικές διώξεις οι οποίες θα στρέφονται κατά των αντιπάλων ομάδων της Ηλιούπολης και των ομάδων που συμμετείχαν στους χειραγωγημένους από τον κ. Τσακογιάννη αγώνες.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που είναι ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα. Αυτές οι ομάδες σε περίπτωση που κριθούν ένοχες κινδυνεύουν τουλάχιστον με αφαίρεση βαθμών, κάτι που θα ανατρέψει τους συσχετισμούς στον πίνακα της βαθμολογίας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.

ΓΙΑ ΤΟ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM : ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΛΟΥΜΠΕΡΗΣ