Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

"Την Τρίτη μπορεί να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα"

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της F. League-F. League 2 απολογούνται οι ομάδες για την υπόθεση των στημένων, με τον Λεβαδειακό να παίρνει αναβολή ως τη Δευτέρα και το νομικό εκπρόσωπο των Βοιωτών, όμως, να λέει ότι μπορεί την Τρίτη ο σύλλογος να ανήκει στη Σούπερ Λίγκα...
Ο Λεβαδειακός ήταν να απολογηθεί για το περσινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη, όμως πήρε αναβολή ως τη Δευτέρα και εντύπωση προκάλεσε αυτό που είπε ο νομικός εκπρόσωπος των Βοιωτών, Δημήτρης Βαγιάκος, αναφέροντας ότι "εμείς την Τρίτη μπορεί να είμαστε ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Το δικαστήριό σας είναι αναρμόδιο".
Εκτός από τον Λεβαδειακό αναβολή πήραν επίσης ο Ιωνικός για το ματς με την Ηλιούπολη της περσινής περιόδου και ο ποδοσφαιριστής Άλβες για το ίδιο παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής Θάνος της Ηλιούπολης για το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, ο Αγροτικός Αστέρας για την αναμέτρηση με την Καβάλα το 2009 και οι Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας.
Αντίθετα, θα εκδικαστούν οι υποθέσεις του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον Ιωνικό και αυτές των Δόξας Δράμας, Διαγόρα, Θρασύβουλου και Ρόδου για τα περσινά παιχνίδια με την Ηλιούπολη.