Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης σήμερα στις 19:00 (Novasports 3)

Οι Αγρινιώτες προέρχονται από την ήττα από τον Πανιώνιο, ενώ οι Αρκάδες από την ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Κέρκυρα.
Παναιτωλικός:
Η φιέστα της πρεμιέρας δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι Αγρινιώτες και ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο, όμως το χειροκρότημα στο φινάλε λέει πολλά. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και την Τετάρτη.

Ο Μπάμπης Τεννές και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να αφήσουν πίσω την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» και να κοιτάξουν κόντρα στους Αρκάδες να πάρουν βαθμούς. Ζητούμενο βέβαια είναι και το γκολ, το οποίο και έλειψε στην πρεμιέρα.

Στα αγωνιστικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τον Καραμαλίκη να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Είναι αλήθεια πως ο έμπειρος επιθετικός άλλαξε την ροή του αγώνα με την είσοδό του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Για να συμβεί κάτι τέτοιο μάλλον ο Ανρί Καμαρά θα μείνει στον πάγκο και θα μετατοπιστεί στα άκρα ο Άγγελος Χαριστέας.

Η αποστολή: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Μπαμόγκο, Μεζάκ.

Αστέρας Τρίπολης:

Ο Αστέρας έδειξε από το πρώτο του παιχνίδι για την φετινή σεζόν πως κάτι αλλάζει. Με εμφανή διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και με κυκλοφορία της μπάλας και με τον Όσκαρ Φερνάντεθ να εμπιστεύεται τους νεαρούς Κουρμπέλη και Μπακασέτα απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο όμως του έλειψε το γκολ.

Πλέον η αναμέτρηση στο Αγρίνιο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να σκοράρει και να πάρει βαθμούς μακριά από την έδρα του. Κάτι που παραδοσιακά έκανε στο παρελθόν.

Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ροτζέριο, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Αρσενίεβιτς. Ο Φερνάντεθ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Έγκον με πιθανότερο να μείνει εκτός ο Ράγιος, ο οποίος δεν είχε και πολύ καλή απόδοση κόντρα στην Κέρκυρα.

Η αποστολή: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σέσμα, Χουανίτο, Λαδάκης, Κερ, Ουσέρο, Ράγιος, Αρσενίεβιτς, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε, Έγκον, Μπακασέτας