Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Νικητιάδης: «Σεβόμαστε το αυτοδιοίκητο, αλλά…»

 Ο υφυπουργός πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης υποστήριξε πως η πολιτεία δε θα διστάσει να διατάξει κατάργηση του αυτοδιοίκητου και διακοπή των πρωταθλημάτων αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.
Ο κ. Νικητιάδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και τόνισε πως η πολιτεία έχει ήδη συμβάλει στο θέμα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου και βοήθησε τόσο την UEFA όσο και την ΕΠΟ να φτάσει σε αυτά τα αποτελέσματα....
Παράλληλα, έκανε σαφές πως αν δεν υπάρξουν δραστικά μέτρα από τους αρμόδιους φορείς του αθλήματος (Super League, ΕΠΟ) τότε θα αναλάβει δράση η κυβέρνηση.
«Οι προβληματισμοί του κόσμου δε θα μπορούσαν να μην είναι και προβληματισμοί της κάθε ηγεσίας. Ο κόσμος προβληματίζεται έχει απορίες, επιφυλάξεις και προτάσεις που φτάνουν ως τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η πολιτική ηγεσία δεν μπορεί να κάνει πως δεν ακούει. Καταγράφουμε τα πάντα, προβληματιζόμαστε και σκεφτόμαστε το βήμα αυτό.
Για να γίνει πρέπει να υπολογίσουμε πολλούς παράγοντες και να σκεφτούμε και τις συνέπειες. Θέλουμε να σεβόμαστε το αυτοδιοίκητο και να βλέπουμε τα καλά που μπορεί να σου δώσει», είπε αρχικά ο υφυπουργός.