Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Με το level ball της Ίντερ στο 1,95

Η Ίντερ θέλει να διορθώσει το κακό αποτέλεσμα της πρεμιέρας παίρνοντας βαθμούς μέσα στη Ρωσία έχοντας πλέον τον Ρανιέρι στον πάγκο της. Δυσκολεύεται απέναντι στους Ιταλούς η ΤΣΣΚΑ. Σε καλές τιμές GG και level ball για τους νερατζούρι.
Η ΤΣΣΚΑ φιλοξενείται μόνιμα πλέον στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Φιλοδοξεί να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος αν και η πορεία της είναι φθίνουσα το τελευταίο διάστημα. Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα κατάφερε να επιστέψει στις νίκες απέναντι στην Βόλγκα με 3-1.
Η άμυνά της είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λάθη και έχει δεχθεί δέκα γκολ στα πέντε πρόσφατα ματς σε Ρωσία και Ευρώπη. Στην πρεμιέρα των ομίλων πήρε ανέλπιστο βαθμό στη Γαλλία από την Λιλ χάρις σε δύο γκολ του Ντουμπιά τα οποία ανέτρεψαν το προβάδισμα των δύο γκολ που είχαν πάρει οι Γάλλοι. 
Ακινφέεφ, Χόντα θα μείνουν εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ανέτοιμοι είναι και οι Γκονζάλες, Νεσίντ. Μετά την παραδοχή του προέδρου Γκίνερ για πώληση του Λοβ τον Γενάρη η Ρόμα έσπευσε να δηλώσει το ενδιαφέρον της.
Στην  Ίντερ κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί χειρότερο ξεκίνημα τη φετινή περίοδο. Τόσο στο Καμπιονάτο όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ τα αποτελέσματά της όσο και οι εμφανίσεις της ήταν τραγικές, με αποτέλεσμα η διοίκηση να πάρει την απόφαση της αλλαγής προπονητή.
Με τον Ρανιέρι στον πάγκο της κατάφερε να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη μέσα στη Μπολόνια με 1-3. Θα προσπαθήσει να καλύψει τους βαθμούς που έχασε από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 0-1 από την Τραμπζονσπόρ στο Σαν Σίρο.
Στις δύο πρόσφατες συναντήσεις του σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ απέδρασε με το διπλό από την Μόσχα. Στο ματς της Τρίτης δε θα έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Στάνκοβιτς, Μότα, Σνάιντερ και Μαϊκόν και τον Φορλάν ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.