Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Τρίπολη. Τι δηλώνει ο ίδιος στο Volosfc.com

Στον Αστέρα Τρίπολης αφού δοκίμασαν προπονητές και προπονητές, φαίνεται πως το πήραν απόφαση να κινηθούν για συμφωνία με έναν γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και άνθρωπο με πολλές παραστάσεις από τους ελληνικούς πάγκους.
Οι πληροφορίες του Volosfc.com αναφέρουν ότι ένας από τους εκλεκτούς της διοίκησης για να αναλάβει την καθοδήγηση των Αρκάδων είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Μακεδόνας προπονητής έχει πολλούς υποστηρικτές στην Τρίπολη και αποτελεί τον βασικό στόχο για τον πάγκο των κιτρινομπλέ.
Το Volosfc.com επικοινώνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του: "Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη επαφή. Δεν ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Δεν είμαι αρνητικός να επιστρέψω στους πάγκους στην Ελλάδα. Πρέπει βέβαια να ξέρω και τι θέλουν οι ίδιοι. Η κατάσταση, βέβαια, στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή καθώς ακόμα δεν ξέρουμε ποιές ομάδες θα αγωνίζονται στη Super League και πόσες θα είναι αυτές. Επιπρόσθετα σας λέω, επειδή θέλω να γνωρίζετε όλα τα δεδομένα, πως αυτές τις μέρες και για ένα χρονικό διάστημα υπάρχει ένα προσωπικό πρόβλημα που δεν μου επιτρέπει να μετακινηθώ από την Θεσσαλονίκη".
Οι Αρκάδες μετά το διαζύγιο με τον Όσκαρ Φερνάντεθ, έδωσαν τα ηνία στον προπονητή της δεύτερης ομάδας Οράσιο Γκονσάλβες, αλλά αυτό φαίνεται πως θα γίνει μόνο για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.