Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ρόκας: «Μένουν πλέον οι υπογραφές με Πανιώνιο»

Ο δρόμος για την μετακόμισή του στον Πανιώνιο, άνοιξε, μετά τον οριστικό υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, όπως αποκάλυψε στο Volosfc.com ο Στάθης Ρόκας. Ο έμπειρος αμυντικός μετέφερε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο.. «τέλειωσε» σύλλογος του Βόλου, ενώ ξεκαθάρισε πως στο μέλλον θα επιστρέψει σίγουρα στην πόλη.
«Η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου έχει βγει και πλέον ανοίγει ο δρόμος για εμένα. Έχω συμφωνήσει προφορικά με τον Πανιώνιο και μένει να υπογραφεί το συμβόλαιο», τόνισε στο ξεκίνημα της κουβέντας μας ο Στάθης Ρόκας, για να συμπληρώσει: «Είναι λυπηρό για όλους όσους ήμασταν στην καλή ομάδα του Βόλου αυτό που έγινε, όμως πρέπει να κοιτάξουμε και εμείς το μέλλον μας. Πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες».
Στη συνέχεια, μπήκαμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον Στάθη Ρόκα, για το πόσο δύσκολη θα είναι η προσαρμογή του τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος έχει κάνει την προετοιμασία του και έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, όμως, το ποδόσφαιρο είναι παντού ίδιο. Εγώ θα κάνω τα πάντα για να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό και να βοηθήσω την ομάδα».
Όσο για το τι δεν πρόκειται να ξεχάσει από την θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου; Ο Στάθης Ρόκας, ήταν σαφής: «Η περυσινή χρονιά ήταν ονειρική. Η ομάδα κέρδισε μια θέση για το Europa League και έπαιξε κατά την άποψή μου το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος στο πλευρό μας. Το ίδιο και τον κόσμο του Βόλου, ο οποίος ήταν υπέροχος».
Κλείνοντας, ο Στάθης Ρόκας έκανε και την ευχή του: «Μακάρι να επιστρέψω στον Βόλο κάποια μέρα. Όχι απλά ως επισκέπτης, γιατί αυτό είναι σίγουρο, αλλά για μόνιμος κάτοικος της πόλης. Λάτρεψα την πόλη και θα ήθελα να ζήσω σε αυτή».