Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ AUSTRIAN BOYS , RED EAGLES ΑΓΡΙΑΣ, ATHENS FANS, VATOS LOCOS , ΣΦΟΒ

«Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκαιο , όταν η εξουσία έχει άδικο».
Ο απροκάλυπτος πλέον πολιτικός διωγμός της ομάδας μας, μοναδικής πηγής χαράς στο καταθλιπτικό περιβάλλον που μας δημιούργησαν, συνεχίζεται.
Οι τοπικοί βουλευτές, ο Δήμαρχος , άλλες φορές μένουν απαθείς και αμέτοχοι στο ανοσιούργημα και άλλες φορές κατακρίνουν τις ενέργειες της νέας μας Διοίκησης (FIFA) στη μάχη για την επιβίωση...

Μετά την αμετάκλητη κρίση της Αθλητικής Δικαιοσύνης, για παραμονή της ομάδας μας στην SUPER LEAGUE , με την βαριά ποινή των -10 βαθμών, τα εργαλεία της πολιτείας ξεκίνησαν το «θεάρεστο» έργο τους. Αντικατέστησαν όσα μέλη της Ε.Ε.Α. αρνήθηκαν να γίνουν πειθήνια όργανα ανομιών, καθοδήγησαν τα νέα μέλη ακόμη και κατά την συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. της 23-8-11, συνέστησαν την μη εξέταση του απαλλαγμένου από «παρένθετα» πρόσωπα του παρελθόντος φακέλου , θυμήθηκαν ότι ο αρμόδιος Υπουργός πρέπει να επισκεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία το Διοικ. Εφετείο Αθηνών, την παραμονή της εκδόσεως της απόφασης του. «ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ» και μόνον !



Με την απειλή δε του οικονομικού εμπάργκο της ΕΠΟ από τον ελεγχόμενο από την πολιτεία ΟΠΑΠ , έχουν την δυνατότητα να «προλάβουν» μια δυσμενή γι αυτούς κρίση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ την 28-9-11.

Φυσικά τα έσοδα του ΟΠΑΠ προέρχονται από το υστέρημα του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού και δεν αποτελούν περιουσιακά στοιχεία των καπεταναίων που οδηγούν ολοταχώς τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ στο παγόβουνο .

Τα εργαλεία της Πολιτείας έχουν αρωγό και μερίδα δημοσιογράφων και μέσων μαζικής ενημέρωσης, αφού είναι παγκοίνως γνωστό ότι η προπαγάνδα είναι καλός σύμμαχος για την επίτευξη τέτοιων σκοπών, όταν μάλιστα φίλια μέσα ενημέρωσης οφείλουν τεράστια ποσά στο Ελληνικό Δημόσιο και δεν οδηγούνται στο αυτόφωρο, όπως ο φτωχός πια Έλληνας πολίτης. Επιστρατεύθηκε ακόμη και γνωστός ανά το Πανελλήνιο «δημοσιογράφος»-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ για να διδάξει αθλητικό ήθος στον «υπόκοσμο» του Βόλου και της Καβάλας.

Ω καιροί , ω ήθη !



Δίδαγμα της ιστορίας αποτελεί το γεγονός ότι η αυθαιρεσία και η βία της εξουσίας, γεννούν αναρχικούς και τρομοκράτες. Η κοινωνία του Βόλου διακατέχεται από δημοκρατικά ήθη και θα αποτελέσει την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Με καρτερικότητα και αξιοπρέπεια θα αναμείνει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσων, τελευταία εντός συνόρων ελπίδα, αγωνιζόμενη όμως με κάθε θεμιτό και νόμιμο μέσο. Αναμένει να αποδειχθεί ότι η Ελληνική Πολιτεία τηρεί τον νόμο και δεν παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου , παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του κ. Προέδρου της ΕΠΟ! Αλλιώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ο τελευταίος υπεύθυνος για τον βαρύτατο πέλεκυ της FIFA στις Ελληνικές ομάδες.

Ενωμένοι οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας , με όλους τους Βολιώτες , συνεχίζουν τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση, με νέα πλέον χαρακτηριστικά.



Από σήμερα: Α. Απέχουν από κάθε παιχνίδι του ΟΠΑΠ (ΠΡΟΠΟ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΛΟΤΤΟ , ΠΡΟΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΕΧΤRA5 κλπ)

Β. Αγοράζουν μόνο τοπικές αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες για την έγκυρη ενημέρωση τους

Γ. Παρακολουθούν μόνο τα τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, που είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους αιχμαλωσίες και παρέχουν αντικειμενική ενημέρωση.

Δ. Επιστρέφουν τις συνδρομητικές κάρτες της NOVA άμεσα.



Ο Βόλος έχει παράδοση στην ποιότητα των μέσων ενημέρωσης από το 1898 που εκδόθηκε η πρώτη εφημερίδα της επαρχίας .

Διαθέτει και άριστης ποιότητας τοπικά προϊόντα διεθνώς αναγνωρισμένα.

Δυστυχώς όμως δεν διαθέτει τον άνθρωπο που οδήγησε τον ΟΦΗ ανάμεσα από τις συμπληγάδες σαν πρώτος πολίτης της πόλης. Δεν Διαθέτει ΚΟΥΡΑΚΗ!



Γι αυτό και ο περήφανος λαός του δίνει τον άνισο αγώνα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!