Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννενα-Αστέρας με οπαδούς... του Ηρακλή!

Το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα-Αστέρας Τρίπολης (3-1 το τελικό σκορ) έγινε με φιλοξενούμενους οπαδούς. Όχι όμως του Αστέρα Τρίπολης αλλά του Ηρακλή! Οπαδοί του "γηραιού" βρέθηκαν στο γήπεδο και διαδήλωσαν για την ομάδα τους!
Οι οπαδοί του Ηρακλή θεωρούν πως στο παιχνίδι αυτό θα έπρεπε να αγωνίζεται η ομάδα τους και όχι ο Αστέρας Τρίπολης και έτσι... πήγαν στο γήπεδο. Περίπου 70 οπαδοί του Ηρακλή, με την παρουσία τους να είναι διακριτή βρέθηκαν στο ένα από τα δύο πέταλα του γηπέδου (αυτό που βρίσκεται δεξιά των δημοσιογραφικών) και φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά της απόφασης που θέλει τον Αστέρα να παίζει στην Σούπερ Λίγκα αντί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λεπτά πριν και μετά το τέρμα του Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα πέναλτι που έμοιαζε τραβηγμένο και οι οπαδοί του Ηρακλή φώναζαν, μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα, συνθήματα κατά του διαιτητή Σιδηρόπουλου και της απόφασής του.

Στα αγωνιστικά της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Γιάννενα άνοιξε το σκορ στο 20' με σκόρερ τον Μπακαγιόκο για να ισοφαρίσει ο Αστέρας Τρίπολης με εύστοχο χύπημα πέναλτι του Τσαμπούρη στο 37' (το οποίο μάλλον δεν έπρεπε να δοθεί). Ο Σιδηρόπουλος μάλιστα διέκοψε για λίγο το ματς λόγω των αποδοκιμασιών.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ πέτυχε δυο γκολ και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη. Τα γκολ πέτυχαν οι Γεωργίου στο 59' και Ζαϊρί στο 83'.