Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Με 14 ομάδες θα τελειώσει το πρωτάθλημα !

Ο Ολυμπιακός Β. και η Καβάλα δεν θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ούτε κατά την σημερινή συνδρίαση της ΕΕΑ. Η εξέλιξη αυτή συζητήθηκε χθες στην συνάντηση που είχε ο ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξής, με τους Πιλάβιο, Παπουτσάκη και Κομνηνό.

Στην συνέχεια, εξέτασαν το πώς μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχουν προσφυγές στα δικαστήρια που θα έθεταν σε αμφιβολία το κύρος του και εκεί συζητήθηκε το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός Β. και η Καβάλα να μην αντικατασταθούν από καμία ομάδα και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα να συνεχιστεί και να τελειώσει με 14 ομάδες!

Στην απόφαση αυτή φαίνεται να οδηγούνται επειδή ο Λεβαδειακός, που μαζί με την Δόξα Δράμας είναι οι δύο ομάδες που θα έπαιρναν την θέση Βόλου και Καβάλας, είναι μπλεγμένος στην υπόθεση των στημένων αγώνων και θα αντιμετωπίσει την απειλή του υποβιβασμού.

Παράλληλα, Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν δικαιούνται να πάρουν τις δυο θέσεις και οι τρεις πλευρές οδηγούνται στην απόφαση για πρωτάθλημα με 14 ομάδες ώστε να πάψουν οι προσφυγές στα δικαστήρια.

Η σκέψη αυτή αναμένεται να συζητηθεί στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή


                                                                                                                              ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΣΒΕΣΤΑ