Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ !

Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της θέλει η Ρεάλ απέναντι στον φιλόδοξο Άγιαξ. Προβάδισμα νίκης στους Μαδριλένους των οποίων η άμυνα πάντως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στο 2,20 άσσος.
H Ρεάλ εμφανίζεται ασταθής στα πρώτα παιχνίδια την τρέχουσα περίοδο και ήδη το έχει πληρώσει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ηττήθηκε πριν μια εβδομάδα από το Λεβάντε, ενώ ακολούθησε η λευκή ισοπαλία στο Σαρντινέρο απέναντι στην Σανταντέρ. Και στα δύο αυτά παιχνίδια δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Ξέσπασε τo Σάββατο απέναντι στη Ράγιο κερδίζοντας με 6-2 με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει το δεύτερο φετινό του χατ τρικ. Για μια ακόμη φορά πάντως έδειξε ευάλωτη αμυντικά απέναντι σε μια από τις θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες της κατηγορίας.
Στο ματς της πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ κυριάρχησε μέσα στο Ζάγκρεμπ όμως έφυγε με το φτωχό 0-1. Αποβλήθηκε σε αυτό το παιχνίδι ο Μαρσέλο και θα λείψει την Tρίτη. Αμφίβολος ο Καρβάλιο ο οποίος υπέστη διάσειση. Πέπε, Κοεντράο, Σαχίν και Άλτιντοπ παραμένουν εκτός. Στην κερκίδα θα βρεθεί και ο Μουρίνιο ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Ο Άγιαξ στοχεύει στην πρόκριση ως δεύτερος από τον όμιλο και θα δώσει σκληρή μάχη με τη Λυών. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τους Γάλλους έληξε χωρίς τέρματα κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε ματς του Αίαντα τη φετινή περίοδο.
Στο πρωτάθλημα θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα και ως τώρα δείχνει ικανός να το κάνει. Έμεινε πάντως στο 1-1 στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Τβέντε, έχοντας σοβαρά παράπονα από την διαιτησία καθώς του ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Παρέμεινε ωστόσο αήττητος για 13ο συνεχές ματς της Eredivisie. 
Ανιτά και Σουλεϊμάνι επέστρεψαν μετά από τραυματισμούς στον αγώνα κόντρα στην Τβέντε. Εκτός αποστολής οι Μπόιλεσεν και Οζμπίλιθ οι οποίοι παραμένουν τραυματίες.
Key Stat: 9/10 GG στους φετινούς αγώνες του Άγιαξ.
Συμπέρασμα: Σαφές φαβορί για τη νίκη η Ρεάλ η οποία πάντως έχει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Ο Άγιαξ δεν ξέρει να αμύνεται και θα ψάξει το γκολ στη Μαδρίτη.