Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει και Ακόστα....απο Βόλο ο Άρης

Μετά τον Καλίφα Σανκαρέ και τον Χαβιέ Ούμπιντες, ο Άρης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τον Νόε Ακόστα, τον 28χρονο που αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και που ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει λύσεις στους «κίτρινους». Ο Ισπανός  είναι πρωτοσέλιδο σήμερα  στην  εφημεριδα  της  Θεσσαλονίκης Αθλητικά Νέα  δεν έχει υψηλό κασέ και μπορεί να αποτελέσει μία καλή «ρεζέρβα» του Νέρι Καστίγιο.

Σε ό,τι αφορά στους… σίγουρους-για  τον  Αρη _ ο Καλίφα Σανκαρέ συμφώνησε προφορικά και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί μόλις δοθεί η σχετική παράταση της μεταγραφικής περιόδου στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.. Για τρία χρόνια έχει συμφωνήσει προφορικά και ο Χαβιέ Ούμπιντες, που περιμένει επίσης το «πράσινο» της ομοσπονδίας.

Σήμερα θα αποφασιστεί αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Έλντιν Γιακούποβιτς. Η κακή ψυχολογία του Καρνέζη μετά το λάθος στο ματς με τον Ατρόμητο και ο μυϊκός τραυματισμός του Κοτσόλη, έβαλαν σε σοβαρές σκέψεις τους «πράσινους» για να προχωρήσουν σε μία προσθήκη στο τέρμα και ο Ελβετός γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζεται σοβαρά.
Κλεισμένοι –αν  μείνουν  ελεύθεροι- είναι από  ΟΣΦΠ ο Μόνχε  και ο Ζαραδούκας, από τον Πανιώνιο  ο Ρόκκας , από  τον Παναιτωλικό  ο Μητρόπουλος και περιζήτητοι θα είναι Άλβαρεζ και Μαρτίν …